^Back to Top
facebook

Honden Trimsalon

Kwispel Goes

Adres en Contact

De Gasperisstraat 22
4463 KK Goes
tel: 0113-323099 - 0640210020

 

Puppy Trimmen

Het is belangrijk dat een hond zo vroeg mogelijk in de trimsalon komt om alvast te wennen aan een trimbehandeling. Honden die als pup de trimsalon als iets positiefs ervaren, zullen, wanneer ze volwassen zijn, de behandelingen niet als eng ervaren, maar het zelfs leuk kunnen gaan vinden! Vanaf de tijd dat uw hond volledig is ingeënt kan uw pup al terecht voor een Puppy-Trim. Dit houdt in dat uw pup op een leuke manier kennis maakt met de trimsalon. Puppy’s tot vier maanden kunnen bij ons terecht voor een Puppy-Trim.

Puppy-Trim Arrangement
• Mini trimbeurt: Uw pup krijgt een uitgebreide borstelbeurt. De voetjes en de kop worden geknipt. 
• Pedicure behandeling: Nagels worden geknipt en verzorgd. 
• Oorreiniging: Het overtollige haar wordt uit de gehoorgang verwijderd, de gehoorgang en de oorschelp worden gereinigd. 
• Oogreiniging: Reiniging van de ogen en indien nodig wordt traansmeer verwijderd. 
• Diep reinigende wasbeurt: Diepte-reiniging van huid en vacht. Uw pup wordt gewassen met een speciaal op pups afgestemde shampoo en conditioner.

Tijdens de behandeling nemen wij ruim de tijd om uw pup lekker te laten wennen en te verwennen. Hij zal kennis maken met alle ‘rare’ geluiden die in de trimsalon voorkomen, zoals de föhn en de tondeuse. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekkere beloning! Bij het ophalen krijgt u persoonlijk advies over de vachtverzorging die het best bij uw pup past.

Labrador puppy