^Back to Top
facebook

Honden Trimsalon

Kwispel Goes

Adres en Contact

De Gasperisstraat 22
4463 KK Goes
tel: 0113-323099 - 0640210020

 

Verzorgingsproducten

 Pet Silk - Spoil Your Pet

 

Pet Silk Line

U geeft uw hond en kat het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook. Wereldwijd hebben honden en katten met de hulp van Pet Silk al diverse prijzen gewonnen. Met Pet Silk kan elke hond of kat eruit zien als een showhond of kat. 

Ook steeds meer professionele gebruikers zoals trimsalons ontdekken de kracht van Pet Silk. Pet Silk gebruikt de ervaring van gebruikers met Pet Silk producten om de producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarvoor wordt ook continue onderzoek gedaan in hun eigen laboratorium

Probeer Pet Silk zelf en ontdek wat andere honden- en kattenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Pet Silk.

 

Pet Silk is geschikt voor Honden

Waarom zijde
De bouwstenen van het haar zijn aminozuren. Zijde-extracten bevatten 17 verschillende soorten aminozuren. De zijde-extracten in de Pet Silk producten dringen door tot in het haar en verzorgen en herstellen het haar van binnen uit. Hierdoor ontstaat een betere werking dan producten die alleen van buitenaf werken. De professionele combinaties van kruiden, vitamines en zijde-extracten zorgen ervoor dat de vacht een natuurlijke glans krijgt en makkelijk hanteerbaar blijft.

Pet Silk past zijde-extracten toe in de gehele vachtverzorgingslijn. Deze lijn bevat o.a. shampoos, conditioners, parfums, kleurshampoos, haarsprays, oliën, en vele speciaal producten.

Pet Silk is geschikt voor Katten

Pet Silk en het milieu
Pet Silk maakt alleen milieu vriendelijke- en proefdiervrije vachtverzorgingsproducten. Pet Silk gebruikt daarom ook alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals zuivere extracten van bloemen en planten. Daarnaast zorgt Pet Silk ervoor dat de verpakking zowel milieu vriendelijk wordt geproduceerd als ook milieu vriendelijk kan worden afgebroken.
Verdunnen van Pet Silk Shampoo en Conditioner
Alle Pet Silk Shampoos en Conditioners zijn zo geconcentreerd dat ze tot 1 op 16 kunnen worden verdund. Gebruik voor het verdunnen een oude shampoo of speciale mixfles. Vul deze met lauwwarm water, voeg hierbij het Pet Silk product en schud de fles totdat het water en het product goed gemengd zijn. Als de vacht in goede conditie is of vaak wordt gewassen kan het product sterk worden verdund, in andere gevallen verdun het product minder of gebruik het geconcentreerd.
 
Geschikt voor honden en katten
Bio-groom Natural Scents shampoos zijn gepresenteerd als hun uitnodiging om met hun mee te groeien. Ontwikkeld om de zintuigen te prikkelen, Bio-Groom Natural Scents grijpt de zintuigen aan met hun ervaring en maakt het in bad zetten compleet heerlijk! 

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met toegevoegde Chamomile en Aloe Vera, Bio-Groom Natural Scents shampoos zijn mild en zeep vrij. Ze maken grondig scheen en spoelen moeiteloos uit, en laten de vacht zacht, glanzend en met een natuurlijke frisse en schone geur achter! Ontvlam de verbeelding met Bio-Groom Natural Scents, White Ginger, Crisp Apple, Country Freesia, of Wild Honeysuckle.
 
Bio Groom Honesuck 355ml Sh.
De nieuwste sensatie uit Amerika!!! Laat uw hond heerlijk ruiken met de geweldige geurtjes van Frescopet. 
Simpel over de halsband van uw hond heen schuiven en uw hond ruikt heerlijk.
Dus geen parfums meer op uw hond spuiten en dat de lucht met een dag weer vervlogen is. Nee, Frescopet zorgt voor een aangename geur wekenlang!!
Maat S is geschikt voor halsbanden tot 2cm breed.


€ 2.95
 
Frescopet assortiment 12st.mt S